Kúpa ojazdeného auta niekedy prináša aj menšie chybičky krásy. Preliačina na aute môže teda trochu pokaziť http://femme.sk/index.php/temy/cestovanie/item/10753-neprijemnosti-ktore-vam-mozu-pokazit-dobry-dojem-z-dovolenky dojem. Avšak môže aj príjemne znížiť cenu jazdeného vozidla a sprístupniť vám možno aj lepšie a kvalitnejšie modely. Ak je preliačina naozaj len ľahkou chybičkou krásy a auto nemá závažnejšie poškodenia, tak to je skvelá správa. Dá sa ľahko nechať opraviť špeciálnou metódou bez lakovania a zložitého opravovania karosérie, aká sa bežne robí v autoservise. Metóda PDR opraví preliačiny po krupobití, vandalizme, či nárazoch. Používa sa pri tom špeciálna technológia a postup si vyžaduje skúsenosti a zručnosť. Táto cesta je však omnoho rýchlejšia a menej nákladnejšia než klasické opravy. Technik sa na vaše auto pozrie a po obhliadke zhodnotí, aké rozsiahle sú škody, ako náročné bude ich opäť napraviť a dostanete kalkuláciu.

autá

PDR dokáže opraviť preliačiny na aute, pri ktorých sa nepoškodil lak vozidla. Touto metódou bude vaše auto ako nové, akoby sa tá menšia nehoda ani nestala. Nemusíte sa už obávať žiadnych drobných preliačin. Vždy vám pomôže PDR. I keď je tento spôsob opravy preliačin u nás pomerne nový, vo svete sa používa už nejaký ten čas. Metóda je overená, inovatívna a najmä účinná. Ak chcete mať istotu, že vám auto opraví naozaj profesionálny tím, vsaďte na Autopdr.sk. Roky skúseností im umožňuje robiť opravy naozaj na vysokej úrovni a kvalifikovane. Ohnuté plechy na karosérii sa špeciálne vracajú do svojho pôvodného stavu a po oprave vyzerá karoséria ako nová. Mnohé realizácie je možné vidieť na web stránke spoločnosti spolu s príkladmi, koľko opravy stáli.

oprava auta

Drobná preliačina sa na aute môže stať v okamihu, ani si to človek neuvedomí a môže tam byť. Nejedná sa o situácie, kedy je po nehode poškodenie veľmi veľké. Ide skôr o preliačiny, ktoré spôsobí počasie, drobná nehoda pri parkovaní, či keď vám nejaký predmet preliači karosériu. Nepríjemnejšie sú vyčíňania vandalov alebo krupobitie, ktoré dokáže tiež pekne spustošiť karosériu. V týchto prípadoch sa viete obrátiť na Autopdr.sk!